Dragi prijatelji i kolege,

Želimo da podelimo s vama nezaboravno iskustvo koje smo nedavno imali na predavanju održanom 8. juna 2023. godine na Fakultetu Tehničkih Nauka. Ovo predavanje bilo je prava inspiracija i podsetnik na važnost pitanja bezbednosti i zdravlja na radu.

Najpre, želimo da se zahvalimo svim našim dragim učesnicima. Vaša prisutnost i angažovanje na predavanju doprinela su njegovom uspehu. Vaša strast prema ovim temama i vaša spremnost da izdvojite vreme da prisustvujete ovom događaju zaista su nas inspirisali.

Takođe, želimo da izrazimo duboku zahvalnost našim predavačima, čiji su trud i posvećenost omogućili da se ideje i znanje prenesu na naše učesnike na najbolji mogući način. Njihovo stručno znanje i entuzijazam su nas nadahnuli i pružili nam nove uvide u oblast bezbednosti i zdravlja na radu.

Tema predavanja bila je izuzetno relevantna, s obzirom na nedavne promene zakona i pravilnika. Razgovarali smo o novinama koje donose Zakon o bezbednosti i zdravlju na radu („Sl. glasnik RS“, br. 35/2023), koji je stupio na snagu 7. maja, kao i Pravilniku o postupku pregleda i provere opreme za rad i ispitivanja uslova radne okoline („Sl. glasnik RS“, br. 15/2023), koji je stupio na snagu 4. marta. Ovi zakoni su ključni za obezbeđivanje sigurnog i zdravog radnog okruženja, i na predavanju smo duboko istražili kako se ovi propisi odražavaju na praksu.

Ovaj događaj je bio neverovatan podsetnik koliko su pitanja bezbednosti i zdravlja na radu važna, i koliko smo snažni i inspirativni kada smo zajedno. Razmena ideja, iskustava i uvida tokom predavanja bila je dragocena, i radujemo se budućim prilikama da zajedno istražujemo ove ključne teme.

Hvala vam još jednom na vašem angažovanju i podršci. Ostanite inspirisani i posvećeni bezbednosti i zdravlju na radu, jer zajedno možemo stvoriti sigurnije i zdravije radno okruženje za sve.

Srdačno,
Eurosa